ads

masukkan email anda

Saturday, June 18, 2011

Semakan Keputusan Temuduga Bagi Jawatan Pembantu Kaji Bumi Gred G17 (Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia)

Semakan Keputusan Temuduga Bagi jawatan Pembantu Kaji Bumi Gred G17 (Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia)  tahun 2011 boleh disemak mulai hari ini. Semua calon yang telah mengikuti temuduga Jawatan Pembantu Kaji Bumi Gred G17 baru-baru ini boleh membuat semakan keputusannya melalui laman web SPA di alamat http://www.spa.gov.my dengan memasukan nombor kad pengenalan. 

Tahniah diucapkan kepada calon yang telah berjaya dan terpilih dalam temuduga tersebut. Bagi yang tak berjaya, jangan berputus asa. Kalau ada rezeki tak kemana. Kalau betul-betul minat dalam bidang nie, cubalah sehingga berjaya. Tahun depan masih ada lagi.:)

Newer Post Older Post Home
kongsikan dan hebahkan di facebook anda supaya rakan-rakan serta saudara-mara dapat mengetahui info tersebut :)
Disclaimer:
All job ads and career information published in the Jawatankerajaan.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives Jawatankerajaan.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

Jawatankerajaan.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. We also not be liable for any losses when using the information in this blog.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More