ads

masukkan email anda

Thursday, June 23, 2011

Semakan Keputusan Temuduga SPA Penolong Pemeriksa Kilang dan Jentera Gred J29 (Kejuruteraan Jentera dan Bahan) (Kementerian Sumber Manusia)

Semakan Keputusan Temuduga Bagi jawatan Penolong Pemeriksa Kilang dan Jentera Gred J29 (Kejuruteraan Jentera dan Bahan)  (Kementerian Sumber Manusia) tahun 2011 boleh disemak mulai hari ini. Semua calon yang telah mengikuti temuduga Jawatan Penolong Penolong Pemeriksa Kilang dan Jentera Gred J29 (Kejuruteraan Jentera dan Bahan)  (Kementerian Sumber Manusia) baru-baru ini boleh membuat semakan keputusannya melalui laman web SPA di alamat http://www.spa.gov.my dengan memasukan nombor kad pengenalan.

Tahniah diucapkan kepada calon yang telah berjaya dan terpilih dalam temuduga tersebut. Bagi yang tak berjaya, jangan berputus asa. Gagal itu tak bermakna gagal selama-lamanya. Kerana gagal itulah tangga kejayaan untuk bermakna. Kalau ada rezeki tak kemana. Kalau betul-betul minat dalam bidang nie, cubalah sehingga berjaya. Tahun depan masih ada lagi.:)

Newer Post Older Post Home
kongsikan dan hebahkan di facebook anda supaya rakan-rakan serta saudara-mara dapat mengetahui info tersebut :)
Disclaimer:
All job ads and career information published in the Jawatankerajaan.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives Jawatankerajaan.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

Jawatankerajaan.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. We also not be liable for any losses when using the information in this blog.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More