ads

masukkan email anda

Sunday, December 16, 2012

Tarikh Permohonan Kemasukan UPU Sesi 2013/ 2014


Tarikh penting Permohonan Kemasukan UPU bagi sesi 2013/ 2014. Berikut adalah jadual bagi cara kemasukan ke IPTA khas untuk semua calon lepasan SPM, STPM, Matrikulasi dan setaraf dengannya. Untuk pengetahuan calon, tarikh permohonan UPU 2013 dibuka adalah pada 6 Januari 2013. Sehubungan itu, pelajar boleh mendapatkan nombor unik ID bermula pada tarikh tersebut di Bank Simpanan Nasional.
Dibawah ini kami turut kongsikan kalendar penting yang dikeluarkan oleh Kementerian Pelajaran Tinggi (MOHE) untuk rujukan khas pemohonan. Untuk membuat permohonan, sila layari http://upu.mohe.gov.my
ScreenShot001 ScreenShot002 ScreenShot003 ScreenShot004 ScreenShot005 ScreenShot006

Newer Post Older Post Home
kongsikan dan hebahkan di facebook anda supaya rakan-rakan serta saudara-mara dapat mengetahui info tersebut :)
Disclaimer:
All job ads and career information published in the Jawatankerajaan.blogspot.com is intended to assist you in finding job vacancies in the government sector and private sector, this blog is above initiatives Jawatankerajaan.blogspot.com and no relation to any departments and companies.

Jawatankerajaan.blogspot.com not guarantee the accuracy, errors and changes the information published. We also not be liable for any losses when using the information in this blog.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More